contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

improteater - kropp, status och lekfullhet.

Events

Back to All Events

improteater - kropp, status och lekfullhet.


  • MAF Torpgatan Malmö, Skåne län, 211 52 Sweden (map)

lördag 10-17 söndag 10.30- 16.30

Denna workshop är för dig, erfaren eller nybörjare som vill utveckla din fysiska improvisation. Att gå från att vara ett ”talking head” till att ha hela kroppen med i karaktärer och scener.


Vi arbetar med status, både som enskilt arbete och som spelade scener. Vi arbetar också med hur man med andra tekniker får kroppen i spel och kan låta den vara med och bestämma improvisationen. Vi spelar scener, arbetar med karaktärer och med tekniskt scenarbete. En kurs för alla som vill lära sig mer om improvisation, utveckla sina färdigheter och utmanas genom att släppa taget, sluta kontrollera och i stället lita på att kroppen vet vad som är rätt.
Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och för erfarna improvisatörer. Det är dock ett krav att du har provat på improvisation, antingen genom en grundkurs på MAF eller någon annanstans.

Det kommer bli spännande, utmanande och jätteroligt.

Foto. Jakob Ebbinger

Earlier Event: October 5
Improteater - Impro Comedy kursus
Later Event: November 7
Impro longform