contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Improteater - Impro Comedy kursus

Events

Back to All Events

Improteater - Impro Comedy kursus


  • Medborgerhuset Danasvej 30 Danasvej Frederiksberg, 1910 Denmark (map)

Fotograf er: Jakob Ebbinger.

Weekenden den 5 & 6. oktober 2019

"Improteater er udfordrende, giver energi og får deltagerne til at grine så de får ondt i maven." Sådan beskriver deltagere i improteater-workshops deres oplevelser.
Vi træner grundlæggende øvelser i improvisation og arbejder på en legende måde. Der bliver trænet i at være tilstede, samarbejde, at sige ja og…, og at tilgive fejl. Når grundtræningen er på plads, arbejder vi med at spille scener, skabe troværdighed og humor og med at være i nuet. Deltagerne får lov til at afprøve flere klassiske måder at improvisere på - og fremfor alt har vi det sjovt sammen!
Om improvisation: Det moderne improvisationsteater blev først udviklet i England af Keith Johnstone og senere også i USA af blandt andre Del Close. Grundlæggende for improvisationsteater er, at man arbejder ud fra dogmer: Det handler om at sige ja, at gøre sin partner god, at tilgive fejl, at bruge sin første idé, at være tilstede i nuet mv. I begyndelsen blev teknikkerne brugt til at træne skuespillere til at blive mere ægte på scenen. Det viste sig dog, at improvisationen i sig selv er højest underholdende, og genren har udviklet sig til sin egen kunstform.

Booking: https://frb-kbh.aof.dk/kurser/Mennesker+imellem/Personlig+udvikling/4628356/

Earlier Event: September 5
Nordic Noir Impro Krimi