contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Impro longform

Events

Back to All Events

Impro longform


  • MAF Torpgatan Malmö, Skåne län, 211 52 Sweden (map)

7 och 8: 17.30-21.30

9 och 10: 11-17

Det magiska att uppleva en helt improviserad föreställning, trovärdiga karaktärer, spännande intriger, oväntade vändingar. Det är oslagbart. Vill du själv prova på eller utveckla denna konst? Vi arbetar med att spela scener, att skapa trovärdighet och humor, att vara i nuet och säga ja och. Vi tränar dramaturgi och karaktärer. Du får smaka på flera olika klassiska former att improvisera i. Framför allt så har vi väldigt roligt tillsammans.

 Vi tränar också tekniker och lekar man kan använda sig av, antingen för att öka insatserna, ta reda på mer om en karaktär eller helt enkelt bara för att det är roligt. Vi arbetar med tekniker som både är scentekniska och speltekniska. Alla är roliga och spännade och är med till att höja nivå och underhållsningsvärde på en longform. T.e.x splitscener, tag out, olika sätt att göra scenbyten och några shortform tekniker som passar bra att även använda i en longform.

På lördagkvällen åker de som vill till Köpenhamn för att se en improföreställning på Impro Comedy Copenhagen. (Ingår inte i kursavgiften)

Tidigare erfarenhet av impro är ett krav! Välkomna!

Foto: Jakob Ebbinger.

Later Event: December 7
Prova på improvisationsteater.