contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

The Quest! Improvisation och Storytelling.

Events

Back to All Events

The Quest! Improvisation och Storytelling.


  • 4 Lindvallsgatan Stockholm, Stockholms län, 117 36 Sweden (map)

Nyfiken på att lära mer om improvisation, utveckla dina existerande färdigheter och lära dig nya. Är du redo för ett insiktsfullt äventyr? Deltag då i The Quest! 


Måndag d. 24 april och onsdag d. 26 april.
Tid: 18.30-21.30.
The Quest är en improvisationsstruktur som är utvecklad av den legendariska improgurun Del Close (1934-1999). The Quest beskrivs av deltagare som, ”fullständigt förvandlande” The Quest är tänkt som en solo-övning, avsedd att skapa insikt. Övningen leder deltagarna på en resa där de upplever att ta en improvisatörs ”mindset” som normalt är reserverat scenarbete och gå ut med det i vardagslivet. Att vara närvarande i längre tid. Att utforska resultatet av den inställningen och att reflektera över nya insikter. Den sista delen av The Quest involverar att samlas och genom otvungen konversation och storytelling, dela erfarenheter och upplevelser som iakttagits under processen.

Vad får du ut av att delta?
Förutom en introduktion till och träning i grundläggande improvisationsteater, får du som deltagare en metod till att hitta fokus och att göra dig modellerbar i förhållande till att se världen med ”nya ögon”. En möjlighet av vara ensam och att vara närvarande i den ensamheten, i stället för att snabbt skynda vidare. En träning i att lägga märke till de små tingen i vardagen. Ett sätt att komma ner i tempo, att varva ner, att fokusera dina sinnen och därigenom uppleva och se detaljer med extra stor uppmärksamhet. 

Pris: 750 kr inkl. 25% Moms. 
Anmäl dig genom att skicka ett mail till elin.fredikson@gmail.com. 
Anmälan senast d. 12 april.
Betalning sker till Bankgiro 708-8453 senast d. 18 april.

Earlier Event: April 1
Impro longform helgkurs
Later Event: April 5
Impro comedy torsdagsshow