contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Campingteatret-11.jpg

Forestillinger

Elin har arbejdet som professionel skuespiller i 10 år. I løbet af disse år har hun specialiseret sig indenfor improvisation og gadeteater. Udover en skuespilleruddannelse har Elin fået undervisning i improvisation af de bedste, bland andet Keith Johnstone og IO Chicago. Elin laver både små og store shows, både I København og på turné i Danmark og udlandet. Hun laver også en monolog som handler om human trafficking. Monologen opræder hun med i skoler og til konferencer.  

Forestillinger

Impro comedy.   Improteater er spontant og kreativt, hvor skuespillerne improviserer historier, scener og sange med inspiration fra publikums bud. Dette giver et levende,  vibrerende show, som er helt unikt og meget sjovt. Forestillingen kan laves som long form og short form eller begge dele. Den kan også udføres både på dansk og engelsk.  www.lamaimpro.dk

Improstorytelling. Denne forestilling er en blanding af storytelling og improvisationsteater.Forestillingen er opbygget af improviserede historier. Historierne bliver lavet både udfra særlige dicipliner og med hjælp af publikums bud. Det er perfekt til fødselsdage, bryllup og som underholdning til konferencer eller medarbejderdage.  Forestillingen kan udføres på dansk, svensk og engelsk.  

Human trafficking. Jeg laver en monolog om human trafficking. Jeg fortæller historien om Anna fra Rumanien og om hvordan hun ender med at blive menneskehandler. Hendes historie lægger vægt på alle problem og vanskeligheder der er bag human trafficking. Monologen fokuserer på emnet fra en anderledes vinkel end vi plejer at se. Historien er baseret på omkring 100 virkelige cases af human trafficking i Danmark. Jeg optræder med monologen og bagefter lever jeg et kort oplæg om human trafficking og har en samtale med publikum. Det er perfekt til studerende i folkeskolen eller på universitet. Det er også rigtigt godt til konferencer og uddannelser om human trafficking.

 

Historiefortælling   Elin har fortalt historier hele livet. De sidste 10 år har hun forfinet sine færdigheder som historiefortæller. Hun fortæller blandt andet sine egne historier. Eftersom Elin kommer fra Sverige og nu bor i Danmark og taler begge sprog så fortæller hun ofte historier om dansk og svensk historie. Hun fortæller både om magiske kærlighedshistorier og grumme krigsoplevelser. Selvfølgelig fortæller Elin også myter og legender fra denne del af Norden. Elin udvikler også historier af alle slags udfra et givet tema eller emne.    Elin arbejder for ghosttour.dk. Ghosttour laver byvandringer hvor de fortæller spøgelseshistorier og andre spændende historier fra det gamle København. Elin er også medlem af bestyrelsen i Københavns byvandrerlaug. En samling af Københavns bedste byvandrere.   www.ghosttour.dk   www.koebenhavnsbyvandrerlaug.dk     Elin Fredrikson  elin.fredrikson@gmail.com  +4525888673

Historiefortælling

Elin har fortalt historier hele livet. De sidste 10 år har hun forfinet sine færdigheder som historiefortæller. Hun fortæller blandt andet sine egne historier. Eftersom Elin kommer fra Sverige og nu bor i Danmark og taler begge sprog så fortæller hun ofte historier om dansk og svensk historie. Hun fortæller både om magiske kærlighedshistorier og grumme krigsoplevelser. Selvfølgelig fortæller Elin også myter og legender fra denne del af Norden. Elin udvikler også historier af alle slags udfra et givet tema eller emne.

Elin arbejder for ghosttour.dk. Ghosttour laver byvandringer hvor de fortæller spøgelseshistorier og andre spændende historier fra det gamle København. Elin er også medlem af bestyrelsen i Københavns byvandrerlaug. En samling af Københavns bedste byvandrere.

www.ghosttour.dk www.koebenhavnsbyvandrerlaug.dk

Elin Fredrikson

elin.fredrikson@gmail.com

+4525888673