contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Events

Back to All Events

Bimpro! Impro og bingo!

 

Lama afprøver sit nye koncept: Bingo og Impro! Som publikum får du TO oplevelser i EN. Både super sjov og underholdende teatersport og den spændningefulde glæde i at spille Bingo. Vi lover skønne premier og mange glade grin! Forestillingen er gratis, en bingoplade koster 1o kr. Vi glæder os rigtigt meget til at se jer allesammen. Del meget gerne eventet! Hvis du ikke allerede synes godt om vores side så gør det her: https://www.facebook.com/lamaimpro/

Earlier Event: November 1
Natmandstur
Later Event: December 5
Improvisationsteater