contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Improvisationsteater med Bingo! Bimpro på Taastrup teater.

Events

Back to All Events

Improvisationsteater med Bingo! Bimpro på Taastrup teater.

Impro Bingo er et ny koncept som Taastrup Teater har udviklet og lancerer i samarbejde med teatergruppen LAMA.
LAMA stiller med Konferencier/Bingovært og improskuespillere. I stedet for almindelige spilleplader med tal får publikum spilleplader med eksempelvis tal - årstal - figurer - dyr - malerier - kendte udtryk osv.
Skuespillerne ved ikke hvad der er på pladerne, de trækker et emne fra en hat - Et eksempel kunne være felt med æble som der så bliver fortalt en kort historie om. Publikum skal så krydse felt med æble af på spillepladen og der er selvfølgelig gevinster til dem der først får pladen fuld. 
Der bliver udleveret en spilleplade pr. billet.

Arrangør: Taastrup Teater, 

Earlier Event: April 4
Byvandring. Spøgelsestur.
Later Event: April 17
Improstorytelling.