contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Bimpro! Impro og bingo på Taastrup Teater

Events

Back to All Events

Bimpro! Impro og bingo på Taastrup Teater

Impro Bingo er et ny koncept som Lama impro har udviklet og lancerer i samarbejde med Taastrup Teater. 
LAMA stiller med Konferencier/Bingovært og improskuespillere. I stedet for almindelige spilleplader med tal får publikum spilleplader med eksempelvis tal - årstal - figurer - dyr - malerier - kendte udtryk osv.
Skuespillerne ved ikke hvad der er på pladerne, de trækker et emne fra en hat - Et eksempel kunne være felt med æble som der så bliver fortalt en kort historie om. Publikum skal så krydse felt med æble af på spillepladen og der er selvfølgelig gevinster til dem der først får pladen fuld. Der bliver masser af sjov, spas og impro comedy.
Der bliver udleveret en spilleplade pr. billet.

Arrangør: Taastrup Teater, 

Earlier Event: May 2
Byvandring. Spøgelsestur
Later Event: May 30
Improstorytelling