contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Improstorytelling

Events

Back to All Events

Improstorytelling

De to skuespillere: Elin Fredrikson og Winnie Kristine har mange års erfaring af improteater,  både teatersport og longform.  De er faste medlemmer af jäss i Malmö og Lama i København,  men nu optræder de selvstændigt. 

Elin og Winnie laver meget historiefortælling og improteater og de elsker begge dicipliner.  Derfor har de skabt en lille forestilling som blander de to.  Forestillingen bygger på improviserede historier skabt med hjælp af både Keith johnstones dicipliner og bud fra publikum.

Vi spiller på Analog bar i  Rådhusstræde, København.

 

Later Event: September 4
Impro comedy og longform!