contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Improvisationsteater. Impro comedy og longform!

Events

Back to All Events

Improvisationsteater. Impro comedy og longform!

Lama improteater laver improvisationsteater. Improteater er en spontan og kreativ scenekunst, hvor spillerne improviserer historier, situationer og sange frem efter publikums forslag. Vi laver både komiskt teatersport og længere historier (long-form).

 

Vi spiller på Kulturhuset Islands brygge og det er ganske gratis. Velkommen!

Earlier Event: April 25
Byvandring. Spøgelsestur
Later Event: May 2
Byvandring. Natmandstur