contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Bimpro! Bingo og improteater!

Events

Back to All Events

Bimpro! Bingo og improteater!

Lama og Taastrup teater gentager succesen med Bimpro i løbet af efteråret 2014!
Kom og oplev Bimpro. Det er Bingo og improviseret teater. Små korte skeches som startes med et ord fra den store spand. Du sidder i salen med din "Bimproplade" klar til at krydes af og vinde den store gevinst. Vi skal også bruge input fra salen. Det er sjov, ballade og præmier.

Der bliver udleveret en spilleplade pr. billet.

Arrangør: Taastrup Teater, 

Earlier Event: September 18
Spøgelsestur
Later Event: October 3
Lystløgner aften