contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Teatersport! Lama vs. Det hvide snit!

Events

Back to All Events

Teatersport! Lama vs. Det hvide snit!

  • Viften Rødovre Parkvej Rødovre, 2610 Denmark (map)

Første Ulige Onsdag har fået temaet KICK OFF. Det sættes fra land med manér, når Viften tænder op i grillen, så man har chancen for sensommerens sidste grillmenu. Statistisk set er chancerne for indian summervejr gode. Maden kan købes til en overkommelig pris, men udbuddet er begrænset og vi giver rabat ved forudbestilling. Til at skylle maden ned med, får vi øl leveret af Herslev Bryghus. De kulturelle indslag er altid gratis og da vi gerne vil godt fra start, har vi inviteret to af landets ypperste impro-teatergrupper Lama og Det hvide snit til at dyste, som mange sikkert husker fra programmet ”Så hatten passer”. Publikum deltager med ord og sætninger til inspiration til skuespillerne, der så skal omforme ordene til morsom og vanvittig optræden.

Earlier Event: September 8
Monday Improv nights!
Later Event: September 18
Spøgelsestur