contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Natmandstur

Events

Back to All Events

Natmandstur

Natmændende udgjorde i 300 år den absolutte bund af det danske samfund. De var født til at udføre arbejde som ingen respektable borgere eller fattigfolk ville røre ved – f.eks. at partere henrettede forbrydere. Natmændende og deres familier udviklede sig til et parallelsamfund, som fungerede efter deres egne regler og udviklede deres eget sprog.

Følg i natmændendes spor rundt i København og opdag en side af Danmarks historie som i mange år har være glemt. Tidsrejsen vil tage dig flere hundrede år tilbage til natmændendes makabre daglige opgaver og indædte magtkamp med de andre indbyggere. Natmændenes sang har ikke lydt i Københavns gader i flere hundrede år, men det gør den nu…

Natmændenes historie er en fortælling om en befolkningsgruppes udstødelse, deres trang til hævn, magtesløshed, afmagt og stolthed.

Billetter koster 100 kr for voksne og 70 kr for børn under 17 år. Bestil billetter på booking@ghosttour.dk eller www.ghosttour.dk

Earlier Event: September 4
Impro comedy og longform!
Later Event: September 8
Monday Improv nights!