contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Spøgelsestur

Events

Back to All Events

Spøgelsestur

Ghosttour har gravet nogle af Københavns gamle og nyere spøgelseshistorier frem – historier der lå gemt i de gamle arkiver og hos nogle af byens indbyggere. Det viser sig at det vrimler med spøgelser i København.

I skæret fra staldlygten tager Ghosttour dig med på en byvandring til nogle af de steder i byen som har med spøgelser at gøre. Hør historier om helt almindelige menneskers oplevelser med spøgelser og se gamle bygninger, hvor danske helte og berømtheder har holdt til – og måske er de der stadigvæk?

Se gamle gader og bygninger i nyt lys. Få historien om den lille dreng, der ikke kunne sove i Kattesundet, hør om ånderne i Det Grønlandske Hus og mærk sulten hos den lille, døde 8 årige pige i Gjeddegården.

Er der mere mellem himmel og jord?

Billetter koster 100 kr for voksne og 70 for børn under 17 år. Bestil billetter på booking@ghosttour.dk eller på hjemmesiden: www.ghosttour.dk

Earlier Event: September 10
Teatersport! Lama vs. Det hvide snit!
Later Event: September 25
Bimpro! Bingo og improteater!