contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Monday Improv nights!

Events

Back to All Events

Monday Improv nights!

  • Lygten station 2 Lygten Copenhagen, 2400 Denmark (map)

Aftens underholdning tager udgangspunkt i 'Longform Impro' ( kendt fra teateret iO Chicago ), og kan bedst beskrives som en gakket og genial historie, der bliver opført udfra et ord givet af publikum, og KUN denne éne gang i verdenshistorien. 
- GÅ IKKE GLIP AF DEN ENESTÅENDE CHANCE. 
Pris: 50 kr. 
Line up mandag d. 8/9: 
Jakob Schnohr Ingversen
Stefan Pagels Andersen 
Peter Sloth
Mia Møller
Winnie Kristine 
Elin Fredrikson 
Martin Zarp Sørensen 
Jonas Tarp Jørgensen
Om 'MONDAY IMPROV NIGHTS'
Sæt hver mandag i efteråret af til 'Monday Improv Nights' der vil præsenter de nyeste underholdningskoncepter, der bliver improviseret frem af gruppen 'Imprologen', som er en sammenslutning af nogle af de bedste improvisatorer i København.

Earlier Event: September 5
Natmandstur
Later Event: September 10
Teatersport! Lama vs. Det hvide snit!