contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Logobild referenser.png

Referencer

"Fremragende - tror på effekt og muligt at gennemføre, nu!" "En rigtig god side-effekt er at alle kunne deltage på lige fod, og også et rigtig godt team building projekt, hvor vi var sammen på en anderledes måde." BUPL, Storkøbenhavn

Lund university.

"Elin and her collaborator carried out a very inspiring and thought provoking workshop, based on relatively simple exercises and a minimum of props. They managed to engage not only those of us who had a positive bias beforehand, but also the sceptics. Everybody who participated enjoyed the workshop very much. In a follow-up discussion it was particularly emphasized how well the importance of keeping an open mind when communicating and reciprocating new ideas was demonstrated with relatively simple means. We all felt that this was a bit of a revelation with obvious implications for our everyday scientific work. The workshop also had a very clear team building effect." Martin Garwitzc.

Axis Communications.

"I am the project manager of a development team at a high-tech company in Lund. We asked Elin to introduce the team to the ideas of improv at a kickoff for the team as a way for the team to learn and hopefully be able to use its wisdom in our work. We had the session a few months ago and I can see that it has had the following impact on the team:

· The experience was positive for some members and challenging for others, and the team learned more about each other through the experience. Now they know where the limit of the comfort zone is for everyone!

· The sessions were very different from anything that the team had experienced before and novelty added energy for this team. The impro session is often referred to as an energizer.

· Impro is playful and the session strengthened the fact that through playfulness one can learn important things. The team quite often makes references to some of the playful exercises and it's become more acceptable to be playful at work.

· In the session the team experienced a safe zone where it was okay to 'make a fool' out of themselves and okay to fail, and this safe zone has been extended back at the office, it is clear that the team has an increased sense of safetey and trust.

In the coming months we will be focusing more on work requiring innovation and I expect the team will be able to draw even more from the learnings of improv.”

BUPL Storkøbenhavn.

"...Elin har sikkert og professionelt ført os igennem de mange processer, hun har altid fremstået velforberedt, og med overskud til at improvisere undervejs, uden at formålet blev glemt. Elin behersker metoder og redskaber, som i passende doser flyttede os. En proces som involverer mange personer, kan undervejs virke usikker og uden retning. Elin har bidraget til ro og tryghed i en kompliceret forandringsproces. Resultatet er flot og ligger klart indenfor det, som var projektets formål; at skabe nyt og lære nyt.... ...større innovationsprojekter forudsætter, at den der styrer processen (her: Elin Fredrikson) har de faglige kompetencer og måske i endnu højere grad, har den personlige integritet, imødekommendhed og omgangsform som bare er så vigtigt for processen. Alle var med, det skyldes i høj grad Elins kunnen og personlighed, og det havde i sig selv stor betydning for resultatet og den senere implementeringsfase. Elin Fredrikson får hermed min varmeste anbefaling..." Klaus Froberg, Sekretariatsleder.

"Fremragende - tror på effekt og muligt at gennemføre, nu!" "En rigtig god side-effekt er at alle kunne deltage på lige fod, og også et rigtig godt team building projekt, hvor vi var sammen på en anderledes måde."

"Det sker noget. Det sker fordi du har været her og røre i suppen." "Det er meget svært at være konkret, fordi jeg ser det som om vi har skabt en ny virkelighed...det er et andet liv tilstede.""Vi skulle på vores visions dag have fokus på forældresamarbejdet, som indimellem udfordrer os som professionelle. Vi valgte derfor at bruge Forumteater for at træne de udfordrende situationer og få nye værktøjer. Michael Egelund, Formand.

Christianshavn skole.

Forumteatret bidrog til at skabe dialog og mulighed for at afprøve nye veje i samarbejdet. Mest af alt kom der gennem teateret fokus på, at vi er sammen om det her og vi sluttede dagen, som et styrket fællesskab." Anni Green Sandhagen, skoleleder.

CBSI København.

"Elin var god til at skabe et frugtbart klima for samarbejde og brugte sine kreative idéer til at skabe resultater. Hendes professionelle kompetencer som skuespiller viste sig tydeligt gennem hendes kreative måde at kommunikere og formidle projektets indhold og planer på. På en kompetent måde tog hun initiativ og sørgede for projektstyring, organisering og opsamling i projektets forskellige faser." Liisa Basset, projektkoordinator.

Svenska Kyrkan.

" ...Elin er fantastisk! Det lykkedes hende med sin personlighed og viden at få os alle sammen i arbejdsgruppen at tænke kreativt. Elins øvelser fik alle til at føles sig delagtig og inspireret. Hun fik os til at associere og skrive og tænke frit. Elin har en udsevanelig kapacitet at få mennesker at føle sig afslappet og at gå udenfor sine egne rammer og komfortzoner. Hun er meget nærværende I hele processen. Hun får begyndere til at føle sig tryg og de øvede har hun er kapacitet at udfordre." Södra Sandby församling, Catrin Sundelius.

 Referencer: 

Axis Communications, ATP, H. Lundbeck, Novo Nordisk, Förvaltningsrätten Malmö, Københavns kommune CBSI (Center for beskæftigelse, sprog og intergration) , Kbh kommune BIF (beskræftigelses og integrationsforvaltningen). BUPL  Storkøbenhavn, Lunds universitet, MAF(Malmö amatörteaterforum), Malmö stad, Södra Sandby församling, Malmö impro, Magistrenes A-kasse, Christianshavn skole, Strandvejsskolen, Klynge I Østerbro, Folkets hus Göteborg, Kulturskolan Lund, Liljeholmen Folkhögskola.

Udtalelser fra elever i impro comedy.

"Jeg har gået flere teaterkurser med forskellige undervisere hvor jeg har oplevet at improvisation handler om prestation og at det er en konkurrence i at være god. At det kun er for sjove og begavede personer og at man bliver mindre værd når man mislykkes eller laver en fejl. Men med Elin er det lige præcis omvendt!! Hun er enkel og skaber en dejlig gruppedynamik som lægger et fundament for at hjælpe sine medspillere. Hun har en fantastisk evne til at give konstruktiv kritik og coaching uden at man føler sig dårlig eller som om man har lavet en fejl. Hun belyser det der er godt og fortæller selv om sin erfaring som gør at man bliver motiveret til at blive ved med at udvikles. Jeg har lært at holde op med at tænke, bare gøre det første som falder mig ind, at bruge kroppens bevægelser og medspilleren som inspiration. Med Elin har jeg tydeligt oplevet at improvisation ikke kun handler om at ”være sjov”. Elin introducerer ikke kun glæden og det smukke i at lave en fejl, hun introducerer også en helt ny livsstil. Liver bliver ikke ligeså fyldt med krav, man inspireres af det almindelige og bliver opfordret til at leje. I just say: She is amazing! Gå hendes kurser, det har påvirket hele mit liv positivt. Tak Elin!"

"Jeg har deltaget i tre improkurser med Elin som underviser. Hver time, på trods af sene aftener, har været fyldt med energi...Elin er åben for sjov og ballede og samtidigt fører hun analyserende diskussioner og laver faglige oplæg. Jeg har lært masser, fået venner for livet, og aldrig tidligere grint så meget!" 

"Jeg har gået flere improkurser med Elin som underviser og har været lige så tilfreds hver gang. Udover interessant indhold på kurset, har Elin et antal egenskaber som har øget den positive oplevelse. Først og fremmest er hun en meget sjov og afslappet person og har formået at lave kurserne til netop dette: sjove og afslappede. På den måde er deltagerene hurtigt givet slip på frygten at mislykkes hvilket er en forudsætning for at lykkes med improvisation. For det andet er hun god til at "fryse" situationen/scenen og spørge deltagerne hvad der skete, hvad der hvad godt, hvad der var mindre godt, og at give sit eget billede. Denne umiddelbare feedback er guld værd hvis man vil udvikles."