contact me

Use the form on the right to contact me.Copenhagen N
Denmark

+4525888673

Welcome to my website. I am an actor with many years experience of improv theater, comedy and storytelling. I do shows, tours, performances and workshops. I also train companies in improvisation, storytelling and innovation. 

Workshops

Alle workshops og forløb kan udføres på dansk, svensk eller engelsk. Workshops og events udformes efter kundens ønske og særlige omstændigheder. De fleste workshops tilbydes også som keynote. Kontakt Elin for priser og tilbud eller et uforpligtigende møde.

Innovation

Gennem hele processen idéudvikles der på et konkret mål eller problemstilling. Hver del af processen bliver udført praktisk og med værktøjer fra de kunstneriske fag, især bruges der improvisation og story-telling.  Hver deltager oplever en "hands-on" innovationsproces og får lov til at udvikle udfra en bestemt udfordring og finde flere helt nye løsninger og metoder for at implementere. Deltageren får også råd og verktøj for at selv kunne fortsætte deres arbejde med innovation og foretningsudvikling. Arbejdet kan røre store forandringer i organisationer eller mindre personlige udfordringer. Metode. Kunstgreb

Disruption

Verden er i hastig forandring. Industrier, virksomheder og organisationer bliver udsat for helt nye typer af konkurrence. Konkurrencen er en naturlig udløber af digitaliseringen, som skaber en ny konkurrencesituation. Begrebet er blevet kendt som disruption – eller forstyrrelse på dansk. Ordet dækker over den hurtige udvikling, den digitale transformation og den teknologiske udvikling som vi alle udsættes for i disse år. Derfor er stort set alle virksomheder i dag nødt til, at kunne omstille sig hurtigere end tidligere. Mange har svært at se de nye muligheder – ofte kræver det fejlskud at nå frem til de bedste resultater. For de fleste virksomheder er der behov for at få skabt en innovationskultur både i medarbejdergrupperne, på tværs af organisationen og hos den enkelte medarbejder. Når det lykkes, bliver det jer, der udvikler de nye forretningsmuligheder og ikke konkurrenterne – hverken de kendte eller ukendte. Vi tilbyder jer en mulighed for at lære den nye metode gennem et kort forløb, hvor I bliver fortrolige med Kunstgrebsmetoden og med garanti står tilbage med helt nye udviklede idéer og muligheder. Forløbet tilrettelægges efter jeres behov, og sikrer dermed, at jeres virksomhed får det bedste udgangspunkt til at møde konkurrencen. Metode. Kunstgreb.

Ledelse og kommunikation

Den her workshop er træning i kropssprog, at lytte, tolke og anderkende sig selv og andre. Deltagerne bliver klædt på ikke kun med ord men i den grad også med krop. De får tydelige værktøjer for at skabe eller forandre en samtale eller anden situation. Træning er altid sjov, underholdende og lærerig. Det skaber samtaler og debat og giver nyt lys til kommunikation og ledelse. Metode. Improvisation.

Teambuilding

Ved at bruge grundlæggende øvelser i improvisation og arbejde på en legende måde, bliver der trænet at være tilstede, samarbejde, at sige ja og..., og at tilgive fejl. Det er en sjov og afslappet måde at lære hinanden bedre at kende og at arbejde sammen på en ny måde. Denne workshop fungerer glimrende for alle, uanset tidligere erfaring og baggrund. 

Polterabend

Ved at bruge grundlæggende øvelser i improvisation arbejder I sammen på en meget legende måde. Gruppen øver tilstedeværelse, samarbejde, at sige ja og..., og at tilgive fejl. Som afslutning spiller gruppen nogle improviserede scener udfra improvisationsteater dicipliner og inspireret af deltagernes egne bud.  Det er en nem og afslappet måde at lære hinanden bedre at kende og at at have masser af sjov sammen.  Workshoppen passer alle, uanset tidligere erfaring eller baggrund. 

#metoo

I forlængelse af #metoo bevægelsen og alle de historier og fortællinger der er fremkommet, arbejder mange organisationer for at finde nye retningslinjer og værdier. Hvordan håndterer man anklager, vidner, oplevelser og konflikter? Hvordan kan organisationen blive tydligere med sin holdning til respekt for hinanden på arbejdspladsen? Vi arbejder med grundlæggende værdier, træner kommunikation og samarbejde. Metod. Improvisation, storytelling, Forumteater